Flow Enterprise képzések

Flow Enterprise – Lépj a következő szintre!

Képzések cégek számára

A ‘Flow Enterprise’ képzéseink a vállalati szektor számára tervezett magas színvonalú oktatási program kínálata.

Célunk, hogy segítsünk a cégeknek a munkatársak szakmai készségeinek fejlesztésében, és elősegítsük az üzleti sikerüket. A ‘Flow Enterprise’ képzések választásával céged versenyelőnyhöz juthat, hiszen ezeken a programokon keresztül fejlesztheti legértékesebb erőforrásait, legyenek azok az IT területen dolgozók vagy az IT területtel kapcsolatban álló szakemberek.

Miért a legjobb választás számodra a Flow Academy?

Kiemelkedő oktatók

Mentoraink magas szakértelemmel és maximális lelkesedéssel végzik a képzéseinket.

Rugalmasság

Nagy tapasztalatunkkal és stabil mentori bázisunkkal az igények rendkívül széles spektrumának tudunk megfelelni. Képzéseinket az eredményesség és hatékonyság keretein belül, rugalmasan, az igényeknek megfelelően tudjuk finomhangolni.

Eredményesség

Képzéseink célja nem az oktatás, hanem a Flow Módszer alkalmazásával, gyakorlati úton, élmények segítségével megszerzett eredményes tudás és tapasztalatépítés.

Tapasztalat, megbízhatóság

Sokéves képzési és partnerekkel történő együttműködési tapasztalatunk garancia a minőségre. Partnereinkkel hosszú távú, megbízható kapcsolatot alakítunk ki a képzési igények legmagasabb szintű teljesítése érdekében.

Biztos alapok és új technológiák

Legyen szó már jól bevált vagy éppen a legújabb technológiákról, felkészült és gyakorlott mentor csapatunk biztos segítséget nyújt képzési vagy továbbképzési igények esetén is.

Mentoraink a cégérünk

Csak kiemelkedő szakemberekkel dolgozunk együtt. Minden Flow Mentor jól felkészült, gyakorlott és aktívan a szakmában dolgozó szakemberek, olyanok, akikre öröm figyelni, akik valódi tudást adnak át.

Mentoraink csak olyan képzést tartanak, amelyben nagy tapasztalatuk van. Mindannyian ‘fekete öves’, gyakorlott szakemberek, akik nagy felelősséggel és hatékonysággal képzik kollégáidat. Vérükben van a Flow Módszer!

Ismerd meg néhány mentorunkat!

Maróy András
Maróy AndrásSoftware Engineer
Sonrisa
Nyilas András
Nyilas AndrásSoftware Engineer
Deutsche Telekom
Németh Roland
Németh RolandCTO
Challau
Pintér Máté
Pintér MátéSoftware Engineer
CSIHA

Let’s Make Things Happen

Számos kompetenciaterületet tudunk lefedni kiemelkedő mentor csapatunk segítségével, személyesen vagy online is!

Vedd fel a kapcsolatot velünk, egyeztessünk képzési igényeidről!

„Én abszolút nulláról kezdtem neki a képzésnek, semmilyen előképzettségem nem volt. Megtanítottak nekem az alapoktól kezdve mindent, egészen odáig, hogy most már magabiztos és átfogó tudással a kezemben kezdhetek dolgozni. Nagyon örülök, hogy ide jelentkeztem, igazi game changer!”

Majercsik Péter

DevOps Engineer – Deutsche Telekom

Mezey Eszter profilkép
Mezey Eszter
Képzésszervező

Az adatvédelmi tájékoztató letöltéséhez kattints ide.