background

Kóstolj bele a programozás alapjaiba! Indul a Flow Start!

Már régóta szemezel az informatika világával? Akkor most neked kedvezünk!

Itt a helyed, ha még nem vagy biztos magadban, szívesen megismerkednél az alapokkal, vagy csak egy új dologban próbálnád ki magad!

Kiknek szól?

Nem kell, hogy járatos legyél a témákban, hiszen ez mondhatni a mindennapok informatikájáról fog szólni, csak kicsit komolyabb keretben. Gyakorlatilag laikusokat szeretnénk bevezetni az informatika barlangjába és megmutatni milyen dolgok is zajlanak a háttérben.

Mennyi időt vesz igénybe?

Három szombati napon 8 órás időintervallumban fognak lezajlani a képzések. Az első napon megteremtjük az ideális számítógépes környezet és lefektetjük az alapokat. A második és harmadik szombaton pedig kisebb projekteken, alkalmazásokon fogunk dolgozni, amikkel majd villoghatsz a barátaid előtt! Szerintem megéri.

Mire van szükségem?

Ami a technikai részét illeti, szükséged lesz egy laptopra, amit el kell majd hoznod magaddal. Ami a készségeidet illeti, mint már említettem nincs szükséged előtudásra, viszont, ha komolyabban akarsz a későbbiekben foglalkozni a dologgal, akkor nem árt majd csiszolnod az angolod, hiszen ez az informatika szaknyelve. Még azt is szeretjük persze, ha éles a logikád. De elsősorban most azt várjuk el, hogy az érdeklődésed legyen a toppon!

Kik fognak oktatni?

A Flow Academy mentora(i), akiknek száma az érdeklődők függvénye. Mindenképpen azt szeretnénk, ha kellő figyelem jutna a hallgatók számára, tehát emiatt nem kell aggódnod, figyelünk az igényeidre. Házi feladat nem lesz, de ha komolyabban felkeltették az érdeklődésedet, a mentorok segítenek a következő lépésekben, hogy otthon se maradj feladat nélkül.

A nyelvezet pedig a Python programozási nyelv lesz, ami egyszerűbb és elterjedtebb, ráadásul nem csupán az informatikusok körében.

És hogy kik vagyunk mi? Szeged leginnovatívabb programozó iskolája! Így, ha elnyerte a tetszésed a rövid képzés, és kedvet kaptál belépni a kódolók világába, keress minket bátran!

A Start program időpontjai pedig a következők:

 • Június 8.
 • Június 15.
 • Június 22.

Még most írd be a naptáradba!

Flow Start - Kezd itt a programozást!

Érdekel a programozók világa, de nem tudod hol kezdj neki? Szeretnél megbizonyosodni, hogy biztosan neked való ez a pálya? Velünk mindössze 3 szombat alatt elsajátíthatod az alapokat, amikre a későbbiekben akár az új karriered is épülhet! Próbáld ki magad és próbád ki a Flowt! 

Részletek
 • Hétvégén

  Tudjuk, hogy sokat dolgozol és emellett kevés időd marad új dolgok tanulására, így ezt a képzésünket szombatonként tartjuk.

 • Mentorokkal

  Nálunk nem tanárokkal, hanem mentorokkal találkozhatsz. Mind profi programozók akik hivatásukat aktívan gyakorolják a piacon.

 • Tapasztalat

  Akadémiánk az utóbbi másfél évben több, mint 30 tehetséges programozót képzett.