background

Programozni tanulnál munka mellett?
A Flow Work lesz a te utad!

Nem szeretnéd feladni az állásod? Új szakmát vagy új területeket sajátítanál el? Válaszd az eddigi legrugalmasabb szoftverfejlesztő képzésünket!

Mi is az a Flow Work?

Egy munka mellett végezhető esti képzés, amely moduláris felépítésű, ami annyit jelent, hogya technológiákat modulokban oktatjuk. Az alapozó moduloktól egészen a specifikus, magasabb szintű területekig a hallgató bejárhatja azt az utat, amit ő választ, amit tanulni szeretne. Itt tehát te döntesz, hogy merrefelé képeznéd magad. #tiédaválasztásjoga

Ha Java-val foglalkoznál, akkor haladhatsz az arrafelé vezető az úton, ha pedig Frontend fejlesztő szeretnél lenni, akkor pedig azon ösvényen kell barangolnod.

Nincs alap tudásod? Nem gond!

A programozási alapismeretekhez - a legelső modulhoz - nem kell semmiféle előtudás és nincs bemeneti teszt sem. Annyi a minimum, hogy töltésétek ki az adatlapot és küldjetek egy önéletrajzot, ezután már játékban is vagytok.

Vannak már informatikai ismereteid? Ne aggódj, neked sem lesz unalmas!

Egyetemi képzésben vettél részt? Informatikából érettségiztél? Autodidakta módon elsajátítottál már ismereteket? Neked is lehetőséged van bárhova bekapcsolódni, bármelyik modult felvenni. Ezekre viszont bemeneti teszttel tudsz bejutni, hiszen fel kell mérnünk, hogy rendelkezel-e olyan szakmai ismeretekkel, ami szükséges ahhoz, hogy megfelelően működjönaz oktatás. Egyszerű és korrekt, nem igaz?

Mi történik, ha elvégzel egy modult?

Minden modulnak van kimenti tesztje is, hogy kapjatok egy képet arról, hogy milyen szinten sikerült teljesíteni az adott képzési szakaszt, ehhez 70% fölött kell teljesítened. Ráadásul ezzel a kimeneti teszttel lehetőséged van kiváltani a következő választott modul bementi tesztjét is, ha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásod.

Mikor is kell ráérned?

Az oktatás heti kétszer zajlik, szerdai napokon délután 17 órától 20-21 óráig - ez modultól függő – és a szombati napokon pedig 9 órától 18 óráig, természetesen egy 1 órás ebédszünettel megszakítva. Nem kell aggódnod, beiktattunk pihenő szombatokat is, hogy ki tudd engedni a fáradt gőzt.

Oké, oké. De mennyi az annyi?

A programozási alapismeretek a leghosszabb rész, ez egy 92 órás, 3 és fél hónapos modul, ami 300.000 forint + Áfa árkategóriába tartozik. Az összes többi ettől olcsóbb és rövidebb, az alapozó modulok 80.000-től 300.000 forint + Áfáig, a specifikusabb modulok pedig 80.000 forinttól 130.000 forint + Áfáig terjednek.

Meddig tudok jelentkezni és mikor vághatok bele?

A jelentkezési határidő március 1-je és március 11-én indul a programozási alapismeretek modul, de a webtechnológiákra, Java alapra és más modulokra is lehet már jelentkezni, ha rendelkezel ilyen jellegű alapismeretekkel.

Ami még fontos, hogy 10 fővel indulnak ezek a modulok és maximalizálva is van a létszám azért, hogy a minőség se szenvedjen csorbát.

Kétségeid vannak? Várunk a nyílt napunkon, ahol kötöttségek nélkül kérdezhetsz a képzéseinkkel kapcsolatban!

Tanulj egy új szakmát vagy maxold ki az eddig megszerzett tudásod! Mi segítünk benne!

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!