background

Flow Work képzésünk hallgatói szemmel:

Bemutatjuk Furus Javiert

Flow Work képzés, avagy lehetséges fejlesztővé válni munka mellett?

Még csak éppen hogy megkezdődött a Flow Work képzés a Flow Academy falain belül, de Furus Javier már izgatottan számolt be a képzésben szerzett eddigi élményeiről és tanulmányairól.

Furus Javier a Szegedi Tudományegyetemen alapszakon anglisztikát, majd mesterszakon nemzetközi tanulmányokat tanult. Mindig is érdekelte a programozás, az egyetemen szabadidejében sokszor nézett utána informatikával kapcsolatos érdekességeknek. Szintén kedveli a videójátékokat és a retro informatikai eszközöket

Facebookos hirdetésben találkozott először a Flow Work képzéssel, majd később részletesebben is utánanézett programozóiskolánknak. A leírások alapján nagyon tetszett neki a Flow, és amióta elkezdte a képzést, több jó élménnyel gazdagodott, szerinte ez az eddigi legjobb minőségű oktatás, amit élete során tapasztalt. Érdekesnek találja a tananyagot, a mentorok lelkesedését és segítőkészségét kiemelkedőnek tartja, és a többi hallgatóval is könnyűnek látja az együttműködést.

Javier a tanulás mellett dolgozik is, így egyetlen nehézségnek a képzés munka melletti teljesítését gondolja, mivel az órák önmagukban is tudnak jelentősen intenzívek lenni. Javier szerint az embernek minden energiáját bele kell tenni a munkavégzés utáni tanulásba, ha megfelelően teljesíteni akarja a képzést. Erről azonban minden Flow Workös hallgató előzetes tájékoztatást kapott, így nem érte őt meglepetés. Hozzátette, hogy egy rövid időszak után könnyen megszokhatóvá válik az a bizonyos „hajtás”.

És hogy miért választotta a Work képzést a Junior helyett? Javier már előre tudta, hogy szüksége lesz egy állásra, mivel az egyetemet már elvégezte, viszont semmiképp sem szerette volna feladni az álmát, hogy egyszer programozóvá válhasson. A Flow Work képzés segítségével mindkét célját el tudja érni. A Work szerinte egyetemi nappali képzés mellett is teljesíthető.

A jövőben Javier elsősorban Back-End irányba szeretne menni, és úgy érzi, hogy jelenleg olyan tudást szerez a Flownál, amivel könnyen el fog tudni helyezkedni. Azt is el tudja képzelni, hogyha később tovább szeretné magát képezni, akkor más Flow Academy-s képzésekre is jelentkezne. A Flow Academy Javier szerint egy lehetőséget ad neki arra, hogy az életét megváltoztathassa, és hogy azt csinálhassa, amit valóban szeret.

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!