background

Flow Work képzésünk hallgatói szemmel

Bemutatjuk Takácsné Lengyel Izabellát

A Flow Work a Flow Academy esti képzése, amely néhány hónappal ezelőtt indult. Tanácsné Lengyel Izabella, Iza az egyik jelenlegi hallgató megosztotta velünk az eddigi Flow Academyvel kapcsolatos élményeit.

Iza andragógus diplomával rendelkezik, de még sosem helyezkedett el ezen a területen, korábban a Postán dolgozott postavezetői pozícióban. A Flow Academyvel először 3 évvel ezelőtt találkozott, amikor a férjével eldöntötték, hogy karriert szeretnének váltani. A Flow Junior képzésre internetes hirdetésen keresztül találtak, amire a férje jelentkezett, majd el is végezte azt, és hamarosan elhelyezkedett.

Úgy látta, hogy férje kimondottan kedveli ezt a fajta munkát, az ő pozitív tapasztalatai alapján döntött úgy, hogy ő is szerencsét próbál az IT világában a Flow Academy keretein belül. Jelenleg úgy érzi, hogy számára is megfelelő képzést nyújt a Flow és az elvárásainak megfelelően zajlik az oktatás.

Külön kiemelte, hogy a Flow „Közösséget építünk” mottója is tökéletesen megállja a helyét, és minden nap szívesen vesz részt az órákon. Az oktatás minőségével is elégedett, és úgy érzi, hogy az itt szerzett tudást mindenképp képes lesz a jövőben hasznosítani. Tévhitnek tartja, hogy az informatika és a programozás unalmas lenne, szerinte kifejezetten érdekes, amit itt tanulhat. Nagyon tetszett neki, hogy a Covid járvány ellenére is zökkenőmentesen folytatódott a képzésük az online térben.

Iza a Work képzés mellett nem dolgozik, ami rendhagyó, hiszen ezt a képzési struktúránkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy munka mellett is végezhető. Viszont ő direkt döntött így, hiszen nagyon fontosnak tartja a gyakorlást az esti órákra- ez valóban igen lényeges a Work képzés során. Iza sokszor egész napját a felkészülésre és a tudása bővítésére fordítja.

A Flow Work után frontend fejlesztőként szeretne elhelyezkedni, azonban ha esetleg más programozási területen sikerül állást találnia azt is szívesen kipróbálná. A Flownak és a hallgatóknak pedig azt üzeni: „Csak így tovább!”

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!