background

Élet a Flow-val

Indul az Ióta csoport

Beköszöntött az ősz, elkezdődött az iskola, a Flow-ban pedig elindul az őszi Flow Junior csoportunk, amely ezúttal az Ióta névre fog hallgatni.

Izgatottan készülünk már október 5-ére, ami az első napja lesz a nappali tanrendű, intenzív 5 hónapos Flow Junior képzésünk kilencedik csoportjának. Mi már nagyon várjuk őket! 😊

Nagyon örültünk, hogy a vírus első hulláma ellenére is erős érdeklődés volt a Flow Junior képzésünk iránt. Egy igen erős mezőnyből 15-en teljesítettéksikeresen a kihívásokkal teli kiválasztási folyamatunkat. Az Ióta csaptában anemek aránya a következő: 4 lány és 11 fiú. Ez pedig egy új rekord, hiszen egycsapatban ennyi lány eddig még nem volt. 😊

A márciusban kialakult vírushelyzet számos plusz kihívást állított elénk is, viszont az akkor tanuló Théta csoportunk képzését sikeresen átállítottuk online platformra. A személyes oktatás plusz elemeiben hiszünk igazán, illetve a hallgatók részéről is igény volt a személyes találkozásra, így az enyhítések idején újra kinyitottuk akadémiánkat, természetesen a megfelelő biztonsági előírások betartásával. Ekkor alakítottuk ki a hibrid oktatási rendszerünket. Ennek lényege, hogy a hallgatók a vírushelyzet miatt minden nap egyéni meglátásuk szerint dönthetnek, hogy online vagy személyesen csatlakoznak az oktatáshoz. Ez a módszer hatékonynak tűnt a Flow Junior Théta és a Flow Work Solar csoportoknál is, így az Ióta csapatunknál is alkalmazzuk, hiszen azt szeretnénk, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezze magát a képzésünk során is.

Bár az Ióta csapatunk betelt, viszont már készítjük elő a következő Flow Junior (Kappa) csoportot, ami 2021.02.08-án indul. A jelentkezés már megnyílt, nehogy lemaradj!

Dolgozol? Nem nappali képzésben gondolkozol? Akkor a Flow Work képzésünket Neked találtuk ki! A Flow Junior képzésünkhöz hasonló struktúrában munka mellett válhatsz programozóvá. A következő Flow Work (Merkúr) csapat 2020. november 11-én indul. A kiválasztás már elkezdődött, itt tudsz jelentkezni.

Nyílt napokat is újra rendszeresen tartunk nyár óta. Itt megismerkedhetsz volt hallgatóinkkal, akik nem csak az egyéni kérdésekre válaszolnak, hanem azt is bemutatják Neked, hogy például milyen programozási projektet képes már egy 1 hónapja nálunk tanuló hallgató készíteni. Beszélgethetsz szakmailag felkészült mentorainkkal, képzés szervezőkkel és minden kérdésedet bátran felteheted.

Ne felejtsd, hogy nem csak a nyílt nap, de a jelentkezés és a felvételi folyamat is ingyenes! 😊 Szeretnénk lehetőséget adni, hogy próbára tedd magad, anélkül, hogy el kellene köteleződnöd már az elején. Találkozzunk a következő nyílt napon, ami 2020. október 26-án 16:00-kor lesz a Flow Academy központjában! Erre itt tudsz jelentkezni.

Reméljük, hogy megismerkedhetünk Veled!

Addig is szép őszi napokat kívánunk!

A Flow Academy csapata

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!