background

Megújul a Flow Work

Még inkább Rátok szabjuk a képzésünket!

Több, mint 3 éve azon dolgozunk, hogy a Szeged környékieknek is elérhető legyen egy akár munka mellett végezhető programozó képzés. Intenzív, gyakorlatorientált,jó kedvű, támogató közegű képzést álmodtunk meg, amelyet egy hónap híján 3 éve végzünk is, hiszen akkor indult az Alpha csapatunk, akik elsőként vettek részt Flow Junior szoftverfejlesztő képzésünkben. Az intenzív nappali képzés során minden hétköznap reggeltől estig nálunk tanultak (és ehhez még otthon és hétvégén pedig önállóan gyakoroltak) és így 5 hónap alatt megszerezték azt az alap tudást, aminek köszönhetően ma már mind az IT területén dolgoznak. Azóta a Béta, Gamma, Delta, Epszilon, Zéta, Éta, Théta csapatunk is sikeresen elvégezte a képzést, és főként szegedi cégeknél helyezkedtek el (ha kíváncsi vagy, ki, hol, milyen pozícióban, akkor nézz rá erre a linkre)

A Flow Junior képzésünk nappali képzés, azok számára ideális, akik a karrierváltásukba be tudják illeszteni, hogy 5 hónapig reggeltől estig (éjjel-nappal) csak a tanulásra tudnak koncentrálni. Természetesen tudjuk, hogy a hallgatóink jelentős része a jelenlegi munkahelyüket megtartva szeretnék fejleszteni programozási ismereteiket, ezért idén elindítottuk a Flow Work képzésünket is,amely munka mellett is végezhető, esti/hétvégi óraszervezésnek köszönhetően.

A képzésszervezésnél fontosnak tartjuk a hallgatók, az IT szektorban működő partnereink, mentoraink és az érdeklődők visszajelzéseit is. A feedback-eket nemcsak meghallgatjuk, hanem ha lehetséges, akkor be is építjük a következő képzésekbe, így biztosítva a folyamatos fejlődést.

Hogyan látjuk, hogy milyen irányban haladjon a Flow Work a továbbiakban?

Az első Flow Work-ös csoportunk nagyon motivált, összetartó, érdeklődő hallgatókból áll, ők már több hónapja tanulnak, vannak közös élményeink, és már kaptunk tőlük hasznos feedback-eket is, többek közt erre alapozva még egyet csavarunk a Flow Work képzésünkön.

Ebből kifolyólag:

Full-stack: maradunk annál a (mind a 8 eddigi Flow Junior képzésen) bevált tematikánál, miszerint hiába csak FrontEndes, vagy csak BackEndes területen fogsz a későbbiekben dolgozni, szükséged lesz egy átfogó rálátásra a fejlesztés egészére.

Tematikában még inkább követi nappali oktatású Flow Junior képzésünket: olyan órákkal is találkozhatsz, amelyek a moduláris rendszerhez nehezen illeszthetők lennének, de fontosnak tartjuk.

Egy csapat az elejétől a végéig: azokkal, akikkel az első napon megismerkedtél a képzés végéig együtt haladhatsz. Az erős csapatszellem nagy energialöketet tud adni a nehezebb periódusokban is.

Biztosan találkozol azzal a technológiával, ami érdekel: a modul minden elemét be fogod tudni járni, nem kell várnod a csoportindulásra.

Mi az, ami biztosan megmarad?

Munka mellett végezhető: A képzés időpontja változatlanul a klasszikus munkarenden kívüli időszakban lesz, heti egy hétköznap délutánt és szombati napot érintve.

Kis csoport: Továbbra is hiszünk a személyes kapcsolatokban és, hogy a hallgatók kellő figyelemben részesüljenek a képzés során.

Támogató szakmai és emberi légkör. Ebben nem lesz változás. Legnagyobb erényünknek a támogató közösséget, a potenciális szakmai poolt és a jó vállalati kultúrát tartjuk.

Ha szeretnél még többet megtudni a képzésről, látogass el a szeptember 28-ai nyílt napunkra!

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!