background

Jó utat, Feri! Visszavárunk!

Fábián Ferenc (született: titkos időpontban) az elmúlt évek során egyértelműen a Flow Academy stabil alapkövévé vált. Sok ember számára az első benyomást a mély bölcsességét jelképező szakálla kelti, vagy a kifejezetten halk, fülhallgatón keresztül történő zenehallgatási módszere. De nézzük meg jobban, ki is Feri valójában.

Először is a konyhaművészetet tekintve Feri specialitása a paradicsomos tészta, amit előszeretettel készít egyaránt mentoroknak és hallgatóknak is. Az étel minőségének értékelése változó, de mint tudjuk, a szándék a fontos. A hagymát ki nem állhatja, ami az ízlését szintén egyedivé teszi. Feri az alapvetően lassabb beszédstílusát vezetés közben kompenzálja, mivel egyes leírások szerint nem szeret túlságosan nyugodt módon közlekedni. Emellett nagyon fotogén is, ami a Flow szempontjából mindig erős pozitívum volt. Feri a munkával járó feszültséget szereti síeléssel, vagy a barátokkal való időtöltéssel (DTK) oldani. Más sportokat is szívesen űz, például előszeretettel vett részt jótékonysági futóversenyeken.

Komolyabb vizekre evezve, Feri szakmai szempontból rendkívül tehetséges. A Flow Academy előtt Angliában több különböző programozói körben mozgott, életkora ellenére hatalmas élet- és szakmai tapasztalattal rendelkezik. A munkának kiemelkedően sok időt szentel, ami néha az alvás rovására történik. Ezt azonban Feri könnyedén tudja pótolni a Flow kényelmes kanapéin, egy-egy kiadott feladat között. A munka számára hobbiként is működik, így nagyon ritka, hogy a lelkesedése alábbhagyna a programozás terén. Ha ez mégis előfordul, szívesen kapcsolódik ki közös játékkal vagy sörözéssel a mentortársai és barátai társaságában. Azonban itt is előfordulhat, hogy valamilyen ihlet hatására elköszön, és otthon visszamerül a szakmai világba.

Feri az elmúlt időszakban inkább projektmendzserként vett részt a Flow Academynél, de ezen a területen is kiválóan irányította a hallgatókat. Híres szavajárása az „Oldd meg!” felszólítás, amivel arra próbálja rávenni és nevelni a Flow Academy hallgatóit, hogy képesek legyenek az önálló munkavégzésre, ugyanis a munkaerőpiacon már nem fognak segítséget kapni a mentoroktól minden pillanatban.

Azonban az élet igazságtalan, így ez a poszt is Feri távozása miatt íródik. Az új lakhelye nem máshol van, mint Hollandiában, ahová egyértelműen azért költözött, mert Györgyi ott még nem járt, és így látogatás ürügyén ide is eljuthat majd. A viccet félretéve pedig egyértelműen kijelenthetjük, hogy Feri mindannyiunknak nagyon hiányozni fog, mivel egy jelenséggé vált a Flow Academy életében.

Köszönjük a sok együtt töltött élményt, vagy éppen azt, hogy segítettél nekünk a nehezebb időszakokat is átvészelni, és sok sikert kívánunk mindnyájan a hollandiai kalandhoz! Reméljük, hogy minél hamarabb újra találkozunk!

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!