background

Élet a Flow-val

Juhász Dániel exhallgatónk története

Te is vágysz egy új, izgalmas és jól fizető állásra? Olvasd el a legújabb írásunkat!

Juhász Dániel – a Flow Academy programozó képzésének egykori hallgatója - mezőgazdaságban dolgozott mielőtt hozzánk került, a végzettsége szerint pedig gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök. Szegeden végzett és a másféléves mezőgazdasági munkája közben azon morfondírozott, hogy mihez is tudna még kezdeni. Mivel kiváló nyelvérzékkel rendelkezik, beszél angolul és németül, ezért ezt szerette volna valahol, valamilyen formában kamatoztatni. Vajon mi volt a következő lépése?

Már régóta foglalkoztatta, hogy mi fán terem ez a programozás, ezért azon gondolkozott, hogy miért ne hozhatná össze a nyelvtudását az informatika iránti érdeklődésével?

Ekkor talált rá a Flow Academyre. Utána olvasott, tájékozódott és egyből szerelembeesett a hellyel. Nem vacillált sokat, érezte, hogy ebbe egyből bele kell vágnia.

Hogy megbánta-e? Ugyan! Annak ellenére, hogy nagyon színvonalas a képzés, egyáltalán nem könnyű annak, aki az informatika világában nem jártas ember. Minden nap tanul valami újat azóta is, amióta befejezte. Mint egy korábbi cikkünkben is írtuk, egy jó programozó holtig tanul, nem csak ebben az öt hónapban!

Végig voltak nehézségek, hiszen megpróbálta minden erejével odatenni magát, de azért az olyan luxustevékenységekre mindig szánt időt, mint például az alvás öröme. Nyugi, azért figyelnek rá, hogy maradjon szociális életed!

Kiemelte, hogy sokat segített neki az a támogató háttér, ami mögötte van, hiszen nem kertelünk, ezt az öt hónapot teljesen rá kell szánnod az életedből. Ha ezt megteszed és lelkiismeretesen dolgozol, akkor hidd el, megtérül a befektetett energia!

Azt mondaná a képzésről, hogy egy szilárd, multifunkciós alapot adott neki, amiből több út is nyílt, majd neki kellett választania, hogy melyiken indul el. Tehát a megtanultakat tudni kell alkalmazni és a számodra szimpatikus irány elvárt tudásszintjére konvertálni.

Mit csinál most? A Flow-nak köszönhetően már a képzés végén tudta, hogy merre indul majd tovább, hiszen egy cég látogatása alkalmával őt is kiválasztották, így most a Backend, Java és a Spring Boot területein hasznosítja a tudását, hiszen szerencsére egyik sem volt számára idegen. Ja, és ne ijedj meg attól, ha ezek most semmit sem mondanak neked!

Visszagondolva a Flow Academy-nél töltött időre, először az ugrik be neki, hogy mennyire boldog, hogy új ismeretségeket, barátokat szerzett és örül annak, hogy tényleg nagyon jó hangulatban telt el az öt hónap. Még azt se mondaná, hogy olyan nagyon stresszes lett volna a vége, hiszen addigra már felvértezték őket egy olyan tudással, amiből már csak építkezniük kellett.

Azt üzeni az érdeklődőknek, hogy ne izguljanak, ez nem matek! Hajrá, nem kell félni, változatos szakmákból érkeznek ide hallgatók. A felvételi követelményeken, ha átmész és komolyan veszed ezt az időszakot, akkor minden flottul fog menni!

Ő imádja az új szakmáját! A kapuink előtted is nyitva állnak!

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!