background

Matematikus és programozó?
Olvasd el Andor történetét!

Hajnal Andor egyik végzős diákunk vajdasági származású, akit mindig is két dolog érdekelt, a matematika és az informatika. Nagy dilemmában volt a gimnázium utáni hovatovább során, de mivel a matek felé húzta a szíve, Újvidékre ment, hogy matematikus lehessen.

Az egyetemet befejezve ott állt, hogy oké, diploma a kézben, de merre ezután? Mit kezdhet a tanultakkal és hová tudna fejlődni?

Úgy döntött, hogy a másik szerelme után megy és az informatika talaján próbál új útra lelni. Egy véletlen folytán találkozott a Flow Academy-vel és mivel megtetszett neki Szeged baráti hangulata, nem is keresgélt tovább.

Bár tudjuk, hogy nem feltétel a matematika ahhoz, hogy valaki programozó legyen, - hiszen sok pozícióhoz egyáltalán nem szükséges - de sok helyen vette nagy hasznát az ismereteinek.

Aminek nagyon örült, hogy az eddig tanultak nem vesztek kárba, hiszen csomószor tudta hasznosítani a tudását.

Amiben biztos, hogy hosszútávon adatokkal szeretne foglalkozni, data scientist pozícióban. Minden érdekli, de munkahely szempontjából abszolút nyitott. Olyan képzésben részesült, hogy egyik oldal sem áll annyira távol tőle, hogy ne szeresse csinálni bármelyik részét is.

Attól félt, hogy nem lesz számára izgalmas a képzés, hiszen volt informatikai előismerete is, így nagy előnnyel indult, de az a nagy tudás elég gyorsan elszállt az elmondása szerint. Mindig tudtak számára új feladatot adni, új kihívásokat találni, amivel ő is megszenvedett. Mit is mondhatna, megvolt a hétvégi programja. Bizony, nemcsak az egyetemisták tanulnak szorgosan hétvégente.

"A Flow-ban ez tetszik nagyon, hogy akit elkap az érzés, annak nincs megállás!"

Sablonszövegnek hangzik, de tényleg végig repítette az 5 hónap alatt a programozás szeretete. Ehhez az is kellett, hogy a mentorok a legjobb tudásuk szerint tanítsák, nem egy tankönyv alapján, hanem ismerve az aktualitásokat.

"Látszott a képzésen, hogy a tudásunk piacképes tudás lesz."

Sokkal többet kapott, mint amennyit az elején várt volna. Pedig nyilvánvalóan, aki kifizeti a tandíjat, az nem kis elvárásokkal indul neki a képzésnek, de ezeket is sikerült felülmúlniuk.

A jövőtől azt várja, hogy mindig fejlődhessen, mindig tanulhasson és hasznos munkát végezzen.

Természetes, hogy valaki szkeptikus az "5 hónap alatt programozót faragunk belőled" dologgal, de ez a képzés, valóban kielégítő egy junior álláshoz, és ha valaki tényleg belefekteti az idejét és energiáját nagyon magas szintre is eljuthat.

Szánd rá ezt az időt és válj a legmenőbb fejlesztővé Szeged innovatív programozó iskolájában!

Találd meg álmaid állását!

;
Image

Ha részese lennél, tarts velünk!

A profizmus és a jó hangulat nálunk kéz a kézben jár, már csak egy dolog hiányzik, Te!